Lu Lin

Oude Lochemseweg 4, 7245 VJ Laren | Tel: 0573 251026 | Toon op kaart

Lu Lin - Lekker eten, in een groene omgeving.

Lu Lin ofwel 'Het Groene Bos' ligt centraal in het dorpje Exel. Verscholen tussen de weilanden en uitgestrekte bossen in de gemeente Lochem. Na een heerlijke wandel- of fietstocht over de landgoederen Verwolde en Ampsen, strijk je neer bij Lu Lin om te genieten van al het goede dat het verre oosten en de Achterhoek te bieden hebben. Rick, Sophie en hun team heten je van harte welkom in de voormalige maalderij van Exel. Overdag, voor de lunch of een tussendoortje heeft de kaart deels een Nederlands tintje. Het diner bestaat vooral uit Oosterse gerechten.

We beschikken over een groot gezellig terras, waar je al vroeg in het jaar lekker uit de wind kunt zitten. Op de kaart staat koffie met appelgebak van de plaatselijk bakker, maar ook een goed glas wijn met overheerlijke vers gemaakte sushi behoort tot de mogelijkheden. 

A-la-carte serveren we typisch Oosterse gerechten. Van een pittige Tie-pan tot een knapperige Pekingeend. Als je het wilt, kun je je echt culinair laten verwennen met bijvoorbeeld de verrassing van de chef. Wil je echt wat speciaals? Dan kun je dat ook bij je reservering aangeven. Wij doen ons best om jouw diner tot een echte beleving te maken.

Voor degenen die liever thuis of op hun vakantieadres eten, beschikken wij over een afhaalloket voor sushi en Oosterse maaltijden. 

Wees welkom in Exel. 

Website E-mail Telefoon