In het koetshuis of in de toren

Overnachten in een kasteel

Een droom van een overnachting

Romantiek ten top. Slapen in één van de Achterhoekse kastelen óf net over de grens in Duitsland. In Huis Bergh overnacht je in één van de twee torenkamers. Dat is nog eens wakker worden met een uitzicht. Het koetshuis van Huis Verwolde is verbouwd tot een luxe vakantiewoning waar je met 6 personen kunt verblijven. En in kasteel Vorden ben je van harte welkom in één van de twee gastenkamers op zolder. Eenvoudig maar uniek. Een deel van Wasserburg Anholt is in gebruik als een luxe hotel. Dat is genieten!

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Nog veel meer adressen om te blijven slapen in de Achterhoek

Wil je liever ergens anders logeren? Geen punt. Verspreid over Achterhoek vind je tal van leuke adresjes om te slapen. Van camping tot B&B, van hotel tot vakantiehuisje. En... er is altijd wel een kasteel of landgoed in de buurt. 

Geheel ontzorgd genieten van de Achterhoekse gastvrijheid

Geef je over en geniet een paar dagen optimaal van je bezoek aan de Achterhoek. Wij stelden samen met onze partners alvast hotelarrangementen voor je samen. Je gaat geheel ontzorgd op pad. Stap op de fiets en trap langs kastelen en over landgoederen in de Achterhoek, Montferland en net over de grens. Voor bourgondiërs zijn er de culinaire arrangementen. En tijdens je minivakantie bij Landgoedhotel Woodbrooke maak je makkelijk uitstapjes naar Huis Verwolde, Kasteel Ruurlo en Kasteel Vorden. Een van de startpunten van de 8 Kastelenroute is ook dichtbij.