Schatzoeken met Jan en Jutte

Zutphen

2.00 Km 00:30 uur Wandelroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Wandelroute 4 km - 6 - 12 jaar

 

Ga schat zoeken met Jan en Jutte, in ongeveer 1,5 uur speuren in de binnenstad van Zutphen opzoek naar de juiste antwoorden en naar de schat!

"Heb je het gehoord?" vraagt Jutte, "Er is een schat gevonden! Duizenden gouden en zilveren munten!" Jan kijkt op van zijn werk. "Een schat? Waar?" "Dat is het rare", zegt Jutte "Niemand weet waar en iedereen heeft het erover" "Maar van wie is die schat dan?"Jan legt zijn hamer neer. Hij is een arm schoenlapper en een paar zilveren munten zou hij goed kunnen gebruiken. "Van niemand!" roept zijn vrouw uit. Haar wangen zijn rood van opwinding. "En wie hem vindt mag hem hebben". "Ik begrijpen niets van, vrouw" zucht Jan en hij buigt zich alweer over zijn leest. "Er is een schat gevonden niemand weet waar, en wie hem vindt mag hem hebben? Wat is dit voor flauwekul?" "Toch is het zo!" Jette zet haar handen in haar zij. "En ik ga hem zoeken! Ga je mee?"

Wanneer de speurtocht helemaal zonder fouten gemaakt is kan de schatzoeker zijn schat ophalen bij de VVV Zutphen. De speurtocht ‘Schatzoeken met Jan en Jutte' is verkrijgbaar bij VVV Zutphen.

Lees meer
Kinderroute

VVV Inspiratiepunt Zutphen

Houtmarkt 75
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route