Treintrail Vorden-Ruurlo

Ruurlo, & Vorden
16.90 Km 01:42 uur Trailrunning

Op pad

Kies hieronder jouw startpunt:

Beschrijving

Samen met Mud Sweat Trails ontwikkelden we deze trail die je meeneemt door het prachtige coulisselandschap: weilanden omzoomd met bosranden. Om iedere hoek zie je een nieuw decor. Via de landgoederen tussen Vorden en Ruurlo vervolg je je weg naar het eindpunt: station Ruurlo. Wil je de route verlengen tot 43 km? Download dan het gehele traject Zutphen-Vorden-Ruurlo

Startlocatie

  • NS Station Vorden

Routebeschrijving

Je loopt hard aan de hand van de GPS track, die je downloadt voor op je GPS-apparaat. Enige ervaring met het lopen op een GPS track is aan te bevelen. Zorg voor voldoende batterijen om een uur of drie met je navigatie te kunnen lopen. Bij een gps-horloge kan een extern batterypack een uitkomst bieden. Een handheld gps met kaartfunctie is iets gemakkelijker om mee te navigeren. Neem voldoende water en eten mee.

Route in het kort

Van Vorden naar Ruurlo kom je langs lanen, kronkelende beekjes, een watermolen en als je wilt Kasteel Ruurlo. Op geringe afstand van eindpunt station Ruurlo (niet direct zichtbaar) kom je langs het 700 jaar oude Kasteel Ruurlo. Deze kun je onderweg nog even meepakken door even rechtsaf te slaan in plaats van links naar station Ruurlo. 

Niveau

Dit traject kent geen lastige klimmetjes, maar door de relatief lange afstand is een goede conditie en ervaring met onverharde ondergronden aan te bevelen.

GPX

Het GPX bestand is te downloaden via onderstaande button. Vanuit de gedownloade bestanden kun je hem omzetten naar je navigatie app. Enige ervaring met het hardlopen op GPX is aan te bevelen.

Startpunten