Vive la France

, 6999 Hummelo | Toon op kaart

8 juli 2023 tot en met 9 juli 2023 |Hummelo

Vive la France Hummelo op 8 en 9 juli

De 8ste editie van brocante- en kunstfair Vive la France Hummelo staat voor zaterdag 8 en zondag 9 juli op de agenda. De organisatie van Vive la France zet alles in beweging om de bezoekers weer een afwisselend evenement in Franse sfeer te bieden.

Standhouders voor de brocantemarkt komen uit binnen -en buitenland en staan te trappelen om het publiek kennis te laten maken met mooie antieke en brocante vondsten. In de wereld van de brocante-liefhebbers heeft de tweedagse brocante- en kunstfair in Hummelo in enkele jaren tijd naam verworven als een kwalitatief hoogstaande antiek / brocante-markt. 

Kunstenaars zorgen er rond de Dorpskerk voor dat het hart van Hummelo even als een stukje Montmartre wordt ervaren. Voor een zo divers mogelijk aanbod op de kunstmarkt werkt Vive la France voor het eerst samen met de organisatie van Kunst4daagse Bronckhorst. 

Muziek, theater en ander entertainment én de streekmarkt vormen een onmisbaar onderdeel van het evenement. De Hummelose horeca completeert met terrassen en Vive la France-aanbiedingen de Franse sfeer.

Hummelo heeft het twee zomers zonder Vive la France moeten doen. Het enthousiasme van de organisatie en de belangstelling van deelnemers en publiek heeft daar niet onder geleden! Voor de 8ste editie is de brocantemarkt met circa honderd standhouders volgeboekt. Voor kunstenaars zijn nog enkele plaatsen vrij.

De tweedaagse brocante- en kunstfair Vive la France is 8 en 9 juli van 11.00 tot 18.00 uur te bezoeken. Mocht dat nog in enige vorm van van toepassing zijn dan worden voor het evenement de corona-adviezen van het RIVM en de maatregelen van de overheid in acht genomen.

Meer informatie op www.vive-la-france.nl of via info@vive-la-france.nl.

Meer informatie
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek