Beleef de Oude IJssel

Kom tot rust op het water

Bewonder het unieke achterhoekse coulissenlandschap en de prachtige rivieroevers van de Oude IJssel eens vanaf een elektrische fluiterboot. Dat is een ontspannende ervaring die u echt niet mag missen. Op de “Iesselganger” kunt u het op een comfortabele en veilige manier beleven, samen met uw gezin, uw familie en al uw vrienden. Geniet van het prachtige uitzicht. We varen het traject van de Sluis bij Ulft naar het stuwsluizencomplex de Pol bij Gaanderen vice versa. U komt op locaties, waar u nooit eerder was… Aan boord wordt u van harte welkom geheten door onze schipper, samen met onze gastvrouw of gastheer. Onze vrijwilligers verhalen onderweg graag over wetenswaardigheden en over feitjes die u mogelijk nog niet kent. Ook de prachtige natuur komt aan bod. En dan is er ook nog die stilte…. Meer over Stichting de IJsselvaart vind je op www.ijsselvaart.nl.

Stichting IJsselvaart

Stichting IJsselvaart en haar vrijwilligers willen kennis over en het belang van scheepvaart & waterbeheer, flora & fauna en toerisme & recreatie op en langs de Oude IJssel uitdragen, het (vaar)toerisme in de Oude IJsselstreek duurzaam bevorderen en haar bootpassagiers en anderen kansen bieden hiervan blijvend te genieten.

Vaartochten

De Iesselganger heeft een uitgebreid vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij het DRU Industriepark in Ulft via Terborg naar het Sluizencomplex De Pol bij Gaanderen en weer terug. Een rondvaart duurt ongeveer 2 uur. Op al deze rondvaarten kunt u individueel plaatsen reserveren via onze boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek. U kunt met uw groep natuurlijk met de reguliere rondvaart meevaren, maar u kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een uitje met uw familie, buurt, vereniging of bedrijf. Er kunnen maximaal 40 passagiers aan boord . Voor groepsreserveringen buiten het vastgestelde vaarschema of speciale wensen kunt u contact opnemen met VVV Oude IJsselstreek.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: