Boerderijrestaurant Op de Brusse

Brussendijk 4, 7095 BD De Heurne | Tel: 0622913356 | Toon op kaart

Boerderijrestaurant Op de Brusse, waar kok en gastvrouw ook boer(in) en tuinder zijn. Ook mogelijkheid voor Kookworkshops, High tea, ontbijt, lunch, brunch, feestje, receptie.

Op donderdag t/m zondag is het mogelijk om op reservering te komen eten in ons boerderijrestaurant. Er is geen menukaart maar er wordt een 4-gangen verrassingsmenu geserveerd waar men kan kiezen tussen vis, vlees of vegetarisch voor het hoofdgerecht. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten.

Onze menu's zijn altijd seizoensgebonden en gemaakt met zoveel mogelijk ingrediënten uit de eigen moestuin en van onze eigen kippen. Dit vullen we aan met ingrediënten van onder andere boeren en kleinschalige producenten uit de Achterhoek, onze regio, die net als wij werken met respect voor dierenwelzijn en het milieu. De gerechten worden ambachtelijk bereid. Wij verbouwen onze (vergeten) groenten biologisch, en laten onze kippen lekker scharrelen.

Wij bieden dit verrassingsmenu aan voor € 35 inclusief een welkomst-broodje en drankje.

Een high tea, brunch of lunch is mogelijk (in overleg) op elke dag van de week op reservering. Onder andere heerlijke thee uit de regio met meerdere zoete en hartige gerechtjes, geïnspireerd op de afternoon tea uit Engeland. De prijs van een high tea, brunch of lunch is € 23,50 per persoon.

Zin gekregen in een diner, high tea of het volgen van een kookworkshop?
Reserveren is noodzakelijk en kan via telefoonnummer 06-22913356 of mail naar info@opdebrusse.nl  
Kijk voor meer informatie en onze agenda op onze website: www.opdebrusse.nl

Website E-mail Telefoon