Boerencampings

in de Achterhoek

Kamperen bij de boer

Op een boerencamping in de Achterhoek beleef je een onvergetelijke vakantie. Wanneer je gaat kamperen bij de boer geniet je van een wijds uitzicht op de wei met grazende koeien: een rustgevender uitzicht is er niet! De kinderen kunnen heerlijk spelen en natuurlijk kunnen jullie een kijkje nemen op het boerenbedrijf. Het is er in ieder geval altijd lekker rustig en de omgeving leent zich er perfect voor om lekker te wandelen of fietsen.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Veel speelplezier op een kindvriendelijke boerencamping

Boerencampings zijn vaak zeer kindvriendelijk en heel erg gericht op kinderen. Op een kindvriendelijke boerencamping in de Achterhoek zullen de kinderen zich geen minuut vervelen. Vaak zijn er genoeg speeltoestellen te vinden waar urenlang op gespeeld kan worden. Daarnaast kun je meestal ook je hond meenemen. Ook hebben boerencampings altijd zelf een aantal dieren staan waar de kinderen iets mee kunnen doen. Denk aan het rijden op een lieve pony of het helpen melken van de koeien. Misschien zijn er wel pasgeboren lammetjes op de boerderij!

Kom in contact met de natuur op een boerderij camping

Op een boerderij camping in de Achterhoek geniet je midden in de natuur en tussen de dieren van je welverdiende vakantie. Gezellig logeren bij de boer en genieten van huisgemaakte producten zoals verse melk, yoghurt, kaas, heerlijk vlees, huisgemaakte jam en versgebakken brood. Boeren zorgen niet alleen graag voor hun dieren en gewassen, maar zeker ook voor hun gasten. Laat je dus maar eens lekker in de watten leggen op een boerencamping in de Achterhoek!