Buitenleven Vakanties

Binnensingel 3, 7411 PL Deventer | Tel: +31 (0) 88 - 284 8365 | Toon op kaart

Logeren in de mooiste natuur

Welkom in ongerepte Nederlandse natuur van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL. Onze vakantiewoningen zijn allemaal uniek, in zowel de binnen- als buitenkant. Omgeven door mooie natuur is wat ze overeenkomen. Toch is er bij ons keuze uit drie verschillende categorieën. Zo is er altijd een vakantiewoning die past bij je wensen.

Buitenleven Vakanties is ontstaan uit een initiatief van de grootste Nederlandse natuurorganisaties. Met deze natuurorganisaties als eigenaren van de vakantiewoningen streeft Buitenleven Vakanties er naar om alle gasten het Geluksvogelgevoel te geven. Hier vier je vakantie als een boswachter midden in het bos. Of je pakt de unieke kans even prinses of kasteelheer te zijn van je eigen kasteel. Bij Buitenleven Vakanties is elke vakantiewoning uniek in zowel de locatie als in cultuurhistorische waarde en dat met de luxe en comfort van nu. De woningen zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen. De voormalig boswachterswoningen, kastelen, oude boerenhoeves en ambachtswoningen zijn door het hele land te vinden en staan stuk voor stuk in de ongerepte natuur.

Gasten dragen met een vakantie ook nog eens hun steentje bij aan de instandhouding van het natuur- en cultuurhistorisch erfgoed: het grootste gedeelte van de verhuuropbrengst van de vakantiewoningen vloeit namelijk direct terug naar de natuurorganisaties. De natuurorganisaties zorgen voor het onderhoud aan de historische panden en voor de bescherming en het herstel van de natuur.

Vakantiewoningen in de Achterhoek

Website Telefoon