De Groene Pleisterplaats

Buninkdijk 12, 7121 LG Aalten | Tel: +31 543 565 322 | Toon op kaart

De naam zegt het al, een rust of pauze plaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

B&B

Het thema van de kamers is 'zoals het vroeger was bij opa en oma'. In de toekomst is het de bedoeling dat er een plekje komt op onze kleine camping voor 25 toeristische plaatsen.

De mooie kamers zijn allen netjes afgewerkt, voorzien van eigen tv en leuk ingericht. Ze hebben geen eigen ingang van buitenaf. De ontbijtruimte is gezamenlijk, ingericht volgens hetzelfde thema. Hier kunt u genieten van een heerlijk ontbijt van producten die bij ons in de buurt worden gemaakt.

Bij mooi weer kunt u uw ontbijt gebruiken onder het afdak of op het terras van onze tuin.In de tuin is een natuurlijke vijver aangelegd waar kikkers, vissen, en diverse insecten en andere dieren hun plekje hebben gevonden. Waterhoentjes met jongen scharrelen tussen de mensen door om hun kostje bij elkaar te zoeken. Welgeteld ruim 25 soorten vogels hebben hun plekje gevonden om hun jongen groot te brengen.

Voor de recreant is dit een prachtig plekje om na een wandel of fietstocht even bij te 'tanken'. Bij ons kunt u terecht voor een vers kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. We kunnen u eigen gemaakte monchou taart aan bieden, maar ook een stukje Grootmoeders Appeltaart, proef het eens!

Voor de liefhebbers van ijs hebben we diverse soorten 'Boerderij IJs' Natuurlijk schepijs, u kunt kiezen uit verschillende soorten, regelmatig hebben we nieuwe smaken. Een IJscoupe met echt fruit is ook aan te bevelen met mooie zomerse dagen hebben we dit en staat het aangegeven.

Vele sportieve mensen met een wielrenners fiets of mensen die graag een rondritje met een motor, of auto maken weten ons te vinden. Er zijn ruime parkeer gelegenheden. U kunt natuurlijk de auto laten staan en ga verder met uw fiets, u waant zich in de mooiste omgeving van Nederland, de Achterhoek

Website E-mail Telefoon