Early Beatles in Oerkroeg Schiller

Prinsenstraat 4, 7121 AG Aalten | Tel: +31 543 472 230 | Toon op kaart

Beleef de hits van de ‘Early Beatles’ op zondag 14 juli in Café Schiller. Aanvang 15.00 uur.

Het is 1964: The Beatles treden voor het eerst – én voor het laatst – live op in Nederland. In veilinghal Op Hoop van Zegen in het Noord-Hollandse Blokker doen ze op zaterdag 6 juni tweemaal een set. ’s Middags negen liedjes, ’s avonds acht. Zo kort waren concerten in die tijd.

In 2024 – zestig jaar later – brengt The Early Beatles een ode aan de vroege liedjes van de band. Met twee gitaren, basgitaar, drums en natuurlijk die kenmerkende meerstemmige zang. Verwacht een karrevracht meezingers van de ‘rode dubbelaar’ 1962-1966. En wat zijn dat er veel! Denk aan Please Please Me, She Loves You, A Hard Day’s Night, Help! en Drive My Car. Je kent ze gegarandeerd allemaal. En – beloofd – het optreden is flink veel langer dan dat van The Beatles in Blokker destijds. The Early Beatles zijn Stef Woestenenk (gitaar, zang, mondharmonica), Thomas Meeuwis (bas, zang), Mike Visser (drums, zang) en Paul Diersen (gitaar, zang).

Tickets (voorverkoop 10 euro, aan de deur 12,50 euro) via https://www.oerkroegschiller.nl/online-bestellen/livemuziek/the-early-beatles-undercover/

Meer informatie E-mail
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek