Eetgalerie De Heerlyckheid

Het Zand 21, 7126 BG Bredevoort | Tel: +31543452151 | Toon op kaart

De Heerlyckheid is een luxe lunchroom en in combinatie met de Foto- galerie Foto 21, bieden wij u de mogelijkheid om niet alleen de kunst en de expositie te bekijken, maar het bezoek voort te zetten onder het genot van heerlijk verse koffie's en diverse taarten. Of te genieten van een lunch, high tea's etc. We bieden binnen een sfeervolle ambiance met een serre, en tevens een heerlijk op het zuiden gelegen terras. Welke een prachtig uitzicht biedt op het centrum van het Middeleeuwse stadje Bredevoort. Bredevoort is een prachtige plaats in de Achterhoek en staat ook wel bekend als Bredevoort Boekenstad.

Na een periode van drie jaar in het voormalige pand van Bakkerij Swijtink een kleine maar authentieke lunchroom te hebben gehad, zijn we na een periode van verbouwen nu gevestigd aan 't Zand 21 alwaar ook Foto 21 gevestigd is. De combinatie van een fotogalerie en een lunchroom heeft er toe geleid dat we een eetgalerie geworden zijn. Het aantal zitplaatsen is ruim verdubbeld, de keuken meer uitgebreid en naast onze bekende koffie's, die we overigens nog steeds serveren, bieden we nu ook een rijk assortiment aan wijn, bier en gedistilleerde dranken.

Dit biedt de mogelijkheid voor reserveringen van groepen, feesten en partijen. Arrangementen in combinatie met bijv. "Hotpotten" of een stadsrondleiding met gids door historisch Bredevoort en wat denkt u van een High Tea of High Beer, High Wine. 
De toegang voor zowel de fotogalerie als voor de eetgalerie is geschikt voor valide als minder valide mensen.

En uiteraard kunt u de Foto expositie ten aller tijden bekijken, er zal regelmatig een nieuwe tentoonstelling geëxposeerd worden.
De prachtige serre zal vroeg in het voorjaar en tot lang in het najaar een heerlijke plek bieden met een uitzicht op het grote plein, hartje Bredevoort. Het terras is ruim en bied 40 zitplaatsen en ligt op het zuid-oosten. 
Voor reserveringen of vragen kunt u ons op de openingsdagen bellen, maar u kunt ook een formulier via deze website invullen en dan nemen wij met u contact op. En op de onderstaande genoemde openingsdagen bent u van harte welkom in Eetgalerie de Heerlyckheid, graag tot ziens...

Website Telefoon