Elanova Minicamping & Wijnhoeve

Bleuminkmaatweg 1, 7251 MS Vorden | Tel: +31575467524 | Toon op kaart

In het buitengebied van Vorden, aan de weg van Hengelo Gld. naar Ruurlo, ligt Wijnhoeve en minicamping Elanova, met landgoed ’t Zelle als natuurlijk decor. Met aandacht voor de omgeving legden Rob en José Roth-de Hoog in 2009 een 1,5 ha grote wijngaard aan en tevens sloten zij zich aan bij de Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers.

Wijnhoeve Elanova

De 6000 wijnstokken van de rassen Solaris, Johanniter en Cabernet Cortis worden op milieuvriendelijke wijze verbouwd. Gasten zijn van harte welkom voor een individuele wandeling door de wijngaard aan de hand van een informatieve beschrijving of voor een groepsrondleiding (op afspraak), inclusief proeverij, waarbij een onderhoudend verhaal niet ontbreekt.

Een proeverij op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden, het uitgangspunt hierbij is maatwerk, dus altijd passend! Wijnhoeve Elanova is volop in ontwikkeling, het proeflokaal bij de hoeve zal medio 2010 gereed zijn. Achterhoekse wijn voor eigen gebruik of als geschenk: hiervoor kan men dagelijks terecht bij de wijnhoeve.

Minicamping

Achter de hoeve en wijngaard ligt onze heerlijk rustige en gemoedelijke minicamping met 30 ruime staanplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom (10A) en water. De camping is uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers, het is hier volop genieten van de prachtig mooie omgeving. Er zijn wandel- en fietsmogelijkheden te over maar ook voor lekker luieren of een boek lezen is het hier goed toeven, met voor de liefhebber zelfs een lekker glas Achterhoekse wijn binnen handbereik!

We beschikken sinds kort over een mooi, vernieuwd sanitairgebouw met een aparte ruimte voor dames en heren. In totaal hebben we 6 douches, wastafels en toiletten, waarbij één douche geschikt is voor minder validen. Gastvrijheid en gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop, daarom werken wij niet met muntjes.

Uiteraard hebben we ook een afwasgelegeheid met warm/koud stromend water en een uitstortplaats voor het chemisch toilet.

Gelegen tussen fietsknooppunt 62 en 64. Bij Huis Zelle richting Ruurlo (ca. 200 meter van de wijnroute).

Website E-mail Telefoon