Gaon

Onbegrensd én supervoordelig reizen binnen de Achterhoek

Gaon: Dé nieuwe manier van reizen door het unieke coulisselandschap van de Achterhoek. Een netwerk van bussen, treinen en e-bikes brengt jou naar de mooiste plekjes van de streek. Prachtige stukjes natuur, een indrukwekkend kasteel, een inspirerende tentoonstelling of een andere spannende attractie. Met Gaon ben je er zo! 

De Gaon combikaart

Met de Gaon combikaart kun je 24 of 48 uur ongelimiteerd reizen door de Achterhoek. De combikaart wordt automatisch geactiveerd bij je eerste check-in. Naast het reizen per trein of bus kun je ook de hele dag gebruik maken van een Urbee e-bike. Met deze manier van reizen kom je er pas echt achter waarom de Achterhoek uitgeroepen is tot beste fietsregio van Nederland! Wil jij graag een Gaon combikaart aanschaffen? Dit kan bij diverse VVV’s en TIP’s door de hele Achterhoek!

De Urbee e-bikes

Je vindt de e-bikes bij de meeste treinstations en verschillende recreatieondernemers in de Achterhoek. Je fietst er zo mee weg en je kunt ze inleveren bij een Gaon fietsstation naar keuze aan het eind van je dag. Deze flexibele manier van reizen geeft je volop mogelijkheden om bezienswaardigheden te bezichtigen en niet vast te zitten aan een bepaalde plek of omgeving. Kortom: met de Urbee e-bikes beleef je de Achterhoek op z’n best! Ook zonder Gaon combikaart kun je gebruik maken van de e-bikes. Hiervoor heb je de Urbee go app nodig. Met deze app huur je al vanaf een bedrag van €3 per uur, met een max van €15 per dag, een e-bike en kun je binnen de kortste keren genieten van de prachtige streek: de Achterhoek! 

Arrangementen

Op zoek naar inspiratie om de Achterhoek te verkennen? Vind dan hier de leukste (en lekkerste!) arrangementen die van je trip door de Achterhoek een reis maken om niet snel te vergeten.

(Ben je benieuwd naar de zakelijke kansen van dit project? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!)