Gastenhuis Kasteel Slangenburg

Kasteellaan 6, 7004 JK Doetinchem | Tel: +31 315 298 200 | Toon op kaart

Logeren in een kasteel is een aparte belevenis

Zeker in een kasteel als Slangenburg, dat zijn 17e eeuwse karakter volledig heeft bewaard. Daarvan getuigen de stijlvolle aankleding van het interieur, de fraaie stucplafonds, het antieke meubilair, de prachtige wandschilderingen, .... alles ademt de rust en sfeer van een rijke voorbije tijd. Meestal kun je dit soort dingen alleen ervaren in een museum, maar als gast op kasteel Slangenburg woon je er gewoon midden in.

Kasteel Slangenburg is een Gastenhuis nabij de Benedictijner Abdij St. Willibrord, dat op 20 minuten loopafstand ligt. Het kasteel staat echter gastvrij open voor mensen van alle gezindten. De liefhebber van de natuur wordt hier zeker in het Achterhoekse naar hartenlust bedient. Lees een boek, mediteer en kom in gesprek. Kom tot jezelf, in geest en lichamelijk.

Voel de rust tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht! 

De gasten van  Gastenhuis Kasteel Slangenburg zijn allen gesteld op rust. De informele manier van omgaan met elkaar biedt veel ruimte voor contact of privacy, mocht dat wenselijk zijn.

Daarnaast biedt Kasteel Slangenburg nog de mogelijkheid een midweek of een lang weekend te verblijven in de Kasteelhuisjes “De Orangerie” en “De Baron van Baer”. Nostalgisch overnachten aan de gracht en zicht op het Kasteel!

Ons gezellige koetshuis is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur 

Locatie Kasteel Slangenburg is ook een officiële trouwlocatie!

Voor boekingen en informatie; 
www.kasteelslangenburg.nl
info@kasteelslangenburg.nl
www.koetshuisslangenburg.nl
info@koetshuisslangenburg.nl

Website E-mail Telefoon