Gastenhuis Kasteel Slangenburg

Vakantiehuisjes “De Baron Van Baer” en “De Orangerie”

Kasteellaan 6, 7004 JK Doetinchem | Tel: +31 315 298 200 | Toon op kaart

Logeren in een kasteel is een bijzondere belevenis!

Zeker in een kasteel als Slangenburg, dat zijn 17e eeuwse karakter volledig heeft bewaard. Daarvan getuigen de stijlvolle aankleding van het interieur, de fraaie stucplafonds, het antieke meubilair, de prachtige wandschilderingen, .... alles ademt de rust en sfeer van een rijke voorbije tijd. Meestal kun je dit soort dingen alleen ervaren in een museum, maar als gast op kasteel Slangenburg woon je er gewoon midden in.

Kasteel Slangenburg is een Gastenhuis waar men rust en regelmaat vindt. Het kasteel staat gastvrij open voor gasten die wensen te onthaasten. De liefhebber van de natuur wordt hier zeker in het Achterhoekse naar hartenlust bedient. Lees een boek, mediteer en kom in gesprek. Kom tot jezelf, in geest en lichamelijk. Onze Gastvrouwen en –heren hebben een luisterend oor en veraangenamen uw verblijf. De informele manier van omgaan met elkaar biedt veel ruimte voor contact of privacy, mocht dat wenselijk zijn.

Voel de rust tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht! 

Daarnaast biedt Kasteel Slangenburg de mogelijkheid een midweek of een lang weekend te verblijven in de Kasteelhuisjes “De Orangerie” en “De Baron van Baer”. Nostalgisch overnachten aan de gracht en zicht op het Kasteel!

www.heerlijkehuisjes.nl/vakantiehuis-doetinchem/DG741 “De Orangerie”

www.heerlijkehuisjes.nl/vakantiehuis-doetinchem/DG759 “De Baron van Baer”

Ons gezellige koetshuis is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur voor een ontspannen lunch of een heerlijk kop koffie met gebak.

Locatie Kasteel Slangenburg is een officiële trouwlocatie!

Voor boekingen en informatie; 
www.kasteelslangenburg.nl
info@kasteelslangenburg.nl
www.koetshuisslangenburg.nl
info@koetshuisslangenburg.nl

Website E-mail Telefoon