High tea

in de Achterhoek

In de Achterhoek lijkt de tijd soms stil te staan te midden van de groene natuur, authentieke gastvrijheid, idyllische dorpjes en historische steden. Welkom in de betoverende Achterhoek, waar de tijd lijkt stil te staan en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De charme van deze streek wil je écht beleven. En dat kan op geen betere manier dan met een high tea! 

Laat je verwennen met een smakelijke selectie van hartige en zoete lekkernijen, vergezeld van verrukkelijke theeën. Deze ervaring wil je niet missen.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Een dagje weg inclusief high tea

Een ontspannen wandeling door de natuur, sightseeing in de leukste stadjes en in de geschiedenis van de streek duiken; daar krijg je honger van! Na een lange tocht vol ontdekkingen verdien jij een vorstelijke high tea. De sfeervolle locaties in de Achterhoek nodigen je uit om plaats te nemen en te genieten. Kleine broodjes, verse scones, huisgemaakte taartjes en een uitgebreide selectie van hoogwaardige theeën, soms zelfs uit eigen theetuin. Alles voor een onvergetelijke ervaring.

Van high tea tot high wine of beer

High tea, high wine, high beer… Welke versie jij ook zoekt, je vindt het hier allemaal. Zelfs een high cocktail is niet te ver gezocht! Bedenk waar jij en je vrienden, partner of familie zin in hebben en zoek het restaurant dat bij jullie wensen past. Ga je bijvoorbeeld midden in de middag, dan is een high tea perfect. Maar wil je ook ‘s avonds van de leukste Achterhoekse stadjes genieten? Dan kun je je geluk niet op met de alternatieve versies.

Kom ook naar de Achterhoek

Of je nu wil lunchen, dineren, brunchen of een high tea zoekt, op onze website vind je al je opties. Ook helpen we je een dag te plannen, met de leukste ideeën voor activiteiten, mooie locaties en de lekkerste cafés. Kijk en zoek op achterhoek.nl en plan jouw bezoek aan de Achterhoek!