Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2, 7261 LV Ruurlo | Tel: +31885546636 | Toon op kaart

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje voor jong en oud? Kom naar Klimbos Achterhoek! Verleg je grenzen en ga voor de ultieme adrenaline kick.
In het Klimbos kun je zelfstandig klimmen met keuze uit 7 verschillende routes. Elke route varieert in moeilijkheidsgraad en hoogte. Bepaal zelf hoe hoog je wil gaan! Het kan soms spannend zijn, maar wees niet bang. Veilig is het namelijk altijd door het continu zekersysteem. Een bezoek aan Klimbos Achterhoek duurt maximaal 3,5 uur, inclusief instructie. Na afloop kun je genieten van een lekker ijsje of drankje. Het Klimbos ligt naast Pannenkoekboerderij de Heikamp. Hier eet je de lekkerste pannenkoeken van Nederland.
 

Klimbos Achterhoek is geopend van 28 maart t/m 8 november 2020. Op woensdag en vrijdag is het van 12.00 – 18.00 uur geopend en in het weekend, feestdagen en schoolvakanties van 10.00 – 18.00 uur. T/m 20 personen reserveer je online via de website. Wil je in de ochtend of doordeweeks komen klimmen? Grote kans dat je via de website voor een lager tarief kunt kiezen.

Prijzen:
- Regulier (ticket voor 7 routes in het junior en reguliere bos): € 21,95
- Junior (ticket voor 2 routes in het juniorbos): € 15,95

Bij restaurant De Heikamp kan er gratis geparkeerd worden. Per openbaar vervoer is Klimbos Achterhoek goed te bereiken via NS station Ruurlo. Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten lopen naar het Klimbos. Naast Klimbos Achterhoek loopt het Kabouterpad, maar sinds kort ook het Liefdespad. Ideaal om te combineren met het klimmen!

Website E-mail Telefoon