Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2, 7261 LV Ruurlo | Tel: +31885546636 | Toon op kaart

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje voor jong en oud? Kom naar Klimbos Achterhoek! Verleg je grenzen en ga voor de ultieme adrenaline kick.
In het Klimbos kun je zelfstandig klimmen met keuze uit 8 verschillende routes. Elke route varieert in moeilijkheidsgraad en hoogte. Bepaal zelf hoe hoog je wilt gaan! Het kan soms spannend zijn, maar wees niet bang. Veilig is het namelijk altijd door het continu zekersysteem. Een bezoek aan Klimbos Achterhoek duurt maximaal 3,5 uur, inclusief instructie. Na afloop kun je genieten van een lekker ijsje of drankje. Het Klimbos ligt naast Restaurant de Heikamp. Ideaal om je klimuitje te verrijken met een lekker hapje en drankje.

Klimbos Achterhoek is geopend vanaf 27 maart 2021, kijk voor de actuele openingstijden op www.klimbos.nl.  

Op woensdag en vrijdag is het Klimbos van 12.30 – 18.30 uur geopend en in het weekend, feestdagen en schoolvakanties van 10.00 – 18.30 uur. 

Reserveer online via de website en lees van tevoren onze maatregelen in verband met COVID-19.

Prijzen:
- Regulier (ticket voor 8 routes in het junior en reguliere bos): € 22,50
- Junior (ticket voor 3 routes in het juniorbos): € 16,50

Bij restaurant De Heikamp kan er gratis geparkeerd worden. Per openbaar vervoer is Klimbos Achterhoek goed te bereiken via NS station Ruurlo. Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten lopen naar het Klimbos. Naast Klimbos Achterhoek loopt het Kabouterpad, maar ook het Liefdespad. Heel goed te combineren met het klimmen!

Website E-mail Telefoon