Motorette Vespa

Groot Deunkweg 12, 7122 RS Aalten | Tel: +31 6 51710858 | Toon op kaart

Motorette scooterverhuur biedt u de exclusieve mogelijkheid om op een echte Italiaanse Vespa de mooie Achterhoek te ontdekken.

Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag.

De Velorette recreatiefiets is een superlichte moderne vierwielige ligfiets voor 4 personen. Deze unieke fiets combineert het plezier en gezelligheid van het met een groep fietsen en het comfort van een ligfiets met vering. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau doordat ieder zijn eigen versnellingen heeft. Actief en toch relaxed fietst u gezellig samen de mooiste routes van de Achterhoek.

Motorette / Velorette is gelegen in Oost-Achterhoek Aalten-Barlo, aan de rand van Lichtenvoorde en valt onder het Nationaal Landschap. Hoge essen, kampen, weilanden, boerderijen, houtwallen, bossen, beken en kronkelende wegen wisselen elkaar af.

In de verbouwde schoppe van "Deunk" (uit 1930) wordt u gastvrij ontvangen. Hier ervaart u ouderwetse gezelligheid en nostalgie. Vanaf het terras onder de Lindebomen heeft u een adembenemend uitzicht. Van hieruit hebben wij verschillende routes, door leuke dorpjes, langs wijngaarden, theetuinen en (ijs-)boerderijen. Al snorrend op de Vespa, of samen fietsend op de “dubbele tandem” kunt u genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.

Als bedrijf of vereniging kunt u prima bij ons terecht, voor een unieke en origineel idee voor een activiteit tijdens een bedrijfsfeest, vergadering of congres. U kunt de bijeenkomst prettig afwisselen met een ontspannende toertocht op de Vespa snorscooter of een actieve fietstocht op de 4-persoons groepsfiets.

Op de website vindt u verschillende arrangementen voor een compleet gezellig dagje uit.

Website E-mail Telefoon