Second Life Gaanderen

Rijksweg 133, 7011 DV Gaanderen | Tel: +31315341534 | Toon op kaart

Brocante – boeken – verlichting

Een bezoek aan Second Life is een feest der herkenning. Onze winkel is ontstaan uit liefhebberij om oude spulletjes te verzamelen. Zolang we ons kunnen herinneren zijn we al gek op leuke en decoratieve dingen uit vervlogen jaren.Nog steeds zijn wij altijd en overal op zoek naar mooie of aparte voorwerpen die een tweede leven verdienen en een sfeermaker kunnen zijn in huis of bedrijf. Een greep uit het aanbod: kleinmeubelen, emaille, heiligenbeelden, keukengoed, boeken, decoratie, curiosa, industrieel, verlichting, kortom teveel om op te noemen.

De verlichting neemt een belangrijke plaats in binnen het assortiment en is onze specialiteit geworden. Alle lampen worden voordat ze de winkel ingaan, zorgvuldig nagekeken en indien nodig compleet gemaakt en opnieuw bedraad. De  “boerenlamp”, door ons ontworpen naar oud model stallamp, prijkt inmiddels aan veel huizen.

Ook boekenliefhebbers kunnen bij ons terecht. Er is een ruime afdeling met boeken over uiteenlopende onderwerpen; buitenleven, hobby, romans, thrillers, streekboeken, jeugdboeken, kunst, geschiedenis, etc. Voor elk wat wils. Wij nemen deel aan diverse boeken- en brocantemarkten waaronder Vive la France in Hummelo.

Second Life is sinds 1997 gevestigd aan de oorspronkelijke antiekstraat van de Achterhoek. Dit is de provinciale weg die loopt van Doesburg tot aan de Duitse grens, parallel aan rivier de Oude IJssel. Helaas is het aantal antiekzaken de laatste jaren aanzienlijk afgenomen.

Breng tijdens uw verblijf in de Achterhoek eens een bezoek aan onze winkel. In de “(thee)tuinen brochure” zijn wij als brocante adres opgenomen. 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.30 uur. Zaterdag 10.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Website E-mail Telefoon