Trekkershutten

In de Achterhoek

Verschillende soorten: van basic tot luxe trekkershutten

Verblijf op een camping in de Achterhoek. Van locaties aan het water, midden in het bos of op een gezellige kindercamping. Huur een trekkershut op de mooiste locaties en geniet van een heerlijke tijd in de Achterhoek.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Comfortabel verblijf in een trekkershut met toilet

Een trekkershut is een eenvoudige maar comfortabele accommodatie waar je 1 of meerdere nachten kunt verblijven zodat je de Achterhoek kunt verkennen en helemaal tot rust komt. Sommige trekkershutten in de Achterhoek beschikken zelfs over een eigen toilet en douche.

Trekkershut met hond: samen op avontuur

Als je hond deel uit maakt van het gezin en jullie met zijn allen op vakantie gaan, is het fijn als je hond mee mag. Bij veel trekkershutten in de Achterhoek mag je een hond meenemen. Zo kun je optimaal genieten van de omgeving samen met je trouwe viervoeter.  

Huur nu een trekkershut in de Achterhoek

Het prachtige landschap van de Achterhoek leent zich uitstekend om wandelend of fietsend te gaan verkennen. Ontdek eeuwenoude burchten en boerderijen, doorkruis akkers, landgoederen en velden. Maak jij graag meerdaagse tochten, of trek je je graag terug in de natuur? Alleen, of met het hele gezin: er is voor ieder wat wils. Huur nu een trekkershut in de Achterhoek!