Waar het wondert! – Theetuin | B&B

Nieuweweg 10, 7078 AC Megchelen | Tel: +31648273576 | Toon op kaart

In het zuidelijkste stuk Achterhoek vindt u onze groene stek, een ruim opgezette theetuin; bloemenpracht met mooie zitplekjes, een vijver, een moestuin en wat beestjes.

Voor onze gasten is er een uit hout opgetrokken huisje met een apart stukje tuin, zo opgezet dat u hier ongestoord  kunt genieten, met of zonder huisdier.
Het huisje is ruim van binnen en heeft een lekker tweepersoonsbed op de vide. De keuken is ruim voldoende uitgerust voor het bereiden van een lekkere maaltijd, maar als u zich wilt laten verrassen, dan laat u ons een heerlijk ontbijtje maken. Voor de stookvogels onder u is er een gezellig houtkacheltje en kunt u zelf buiten een blokje hakken, maar gelukkig is er ook een CV aanwezig zodat alles kan en niks hoeft tijdens het verblijf! Geniet in uw eigen tuintje van de stille avonden en de zon die ondergaat achter de weilanden. Met een beetje geduld en geluk ziet u een groepje reeën of hoort u misschien wel een uil.

Voor een deel van de week zijn wij met de theetuin ook open voor publiek en kunt u een plek in de tuin kiezen om te smullen van ons aanbod! U bent van harte welkom!

Website E-mail Telefoon