Wijnboerderij 't Heekenbroek

Tellingstraat 7, 6996 DZ Drempt | Tel: +31314381988 | Toon op kaart

Tegen de bosrand in Achter Drempt vindt u Wijnboerderij 't Heekenbroek. Sinds 2006 groeien hier zowel witte als blauwe druiven. Job en Neeltje Huisman maken er met passie in eigen wijnmakerij kwaliteitswijnen van, van fruitig wit tot zuiderlijk rood en zelfs op traditionele manier gemaakte mousserende wijnen.

Bij de boerderij is een gezellige proeverijruimte met een groot terras. Bezoekers kunnen in het seizoen terecht voor koffie, gebak, een kleine lunch en natuurlijk voor de wijn. De wijnboerderij ligt aan de knooppunten fietsroute en het is een wandellocatie waar u kunt parkeren om te voet de omgeving te verkennen. In de maanden juli en augustus is er elke woensdagmiddag om 15 uur een inloop rondleiding met proeverij waarvoor u zich kunt aanmelden.

Voor groepen zijn er het hele jaar door veel mogelijkheden, van een eenvoudige rondleiding met of zonder proeverij tot een uitgebreid programma met bijpassende hapjes of een afsluitend buffet.

Ook een prima adres voor uw privé feest of een zakelijke bijeenkomst.

Overnachten kan het hele jaar door, in de boerderij is een ruime 2 persoons B&B kamer met eigen ingang, eigen badkamer en met uitzicht op de druiven

Openingstijden: van 1 april – 1 november van woensdag t/m zondag va 12.00 – 17.00 uur of op afspraak.

Open rondleiding en wijnproeverij

Bent u nieuwsgierig naar het werk in de wijngaard kom dan naar een rondleiding met wijnproeverij.

Website E-mail Telefoon