Wijndomein Erve Wisselink

Winterswijkseweg 22, 7152 CX Eibergen | Tel: +31612485179 | Toon op kaart

Mini-camping bij Wijndomein Erve Wisselink. U zoekt een unieke en kleinschalige camping in de Achterhoek in Gelderland? Kom kamperen bij de (wijn) boer op onze mini camping in de wijngaard. Een heerlijke rustige camping in de Achterhoek! De kampeerplaatsen liggen in een parkachtig geheel, met streekeigen bomen en struiken. Kamperen tussen het groen, op knusse plekjes, met uitzicht op de wijngaard en de landerijen eromheen.

Een fijne vakantie in de rust en ruimte op het platteland van de Gelderse oostelijke Achterhoek. Wat is lekkerder dan wakker worden te midden van de tjilpende vogeltjes en de herkauwende koeien?

Na een welbestede dag uitzakken voor je eigen tent of op het terras van 't Wijnhuys met een glas wijn. Dat is onthaasten op zijn Achterhoeks.

De kampeerplaatsen liggen in een parkachtig geheel, met streekeigen bomen en struiken. Kamperen tussen het groen, op knusse plekjes, met uitzicht op de wijngaard en de landerijen eromheen.

Voor trekkers die hun tenten hier willen opzetten, hebben we sfeervolle plekken in de fruitboomgaard. Rondom een hooiberg waaronder je schaduw kunt vinden voor de zon. En als het zou regenen, is er ook plek genoeg om er je stoeltje neer te zetten.

Onze sanitaire voorzieningen zijn nieuw en comfortabel en van een hoog niveau, met o.a. vloerverwarming en doeltreffende afzuiging. Deze voorzieningen zijn ook goed bereikbaar voor minder validen.

Een camping bij de wijnboer betekent vertier en activiteit die te maken heeft met het onderhouden van de wijngaard zelf, het oogsten en verwerken van de wijndruiven, alles op ons eigen terrein. Voor ieder die belangstelling heeft voor dit hele proces, een uitstekende gelegenheid om het mee te maken.

Wijnproeverijen kunnen bij ons ook worden aangeboden. Wij beschikken hiervoor over een prachtige lichte ruimte met een terras en een geweldig uitzicht over park en wijngaard, 't Wijnhuys. Overigens een ruimte die voor vele activiteiten geschikt is.

De omgeving van de Oost-Achterhoek heeft veel te bieden aan natuur en cultuur. Voor fietsers is het hier een eldorado, omdat zowel in Nederland als, een steenworp verder, Duitsland, ontelbare kleine landwegen zijn die het fietsen tot een waar genoegen maken. Er lopen overal fietspadenroutes, die door fietsknooppuntpalen zijn gemarkeerd. Meestal bij plattelandsuitspanningen, die je op hun terras op adem laten komen. Het landschap is zacht glooiend met de zo kenmerkende coulissen (houtwallen tussen landerijen), bossen, en wilde bloemen in de berm.

Ook voor wandelaars zijn er vele mogelijkheden voor korte en lange wandelingen. Het dichtbij liggende Zwillbrocker Venn is een vogelreservaat, waar in de zomer een kolonie flamingo's te zien is. Je kunt een prachtige wandeling om het hele Venn maken, met steeds nieuwe uitzichten op dit natuurgebied. Er vandaan loopt een paadje de Nederlandse grens over, dat uitkomt in het natuurgebied De Zwolse Leemputten, van Staatsbosbeheer. Interessant hier zijn de afgravingen van leem voor de steenfabriek, die geleid hebben tot een aantal plassen, omzoomd door groen. Ook hier broeden vele watervogels, en op de wilde bloemen zie je vele soorten vlinders.

Website E-mail Telefoon