Zoveel om naar uit te kijken

Zoveel om naar uit te kijken

De Achterhoek is bij uitstek de regio om te genieten. In een tijd waarin erop uit trekken even niet gaat, brengen wij de regio graag naar jou toe. Inspirerende blogs, tips voor thuis en prachtige beelden om heerlijk bij weg te dromen. Daarom op deze pagina de leukste tips om de Achterhoek vanuit huis te ontdekken en te kunnen genieten van al het moois dat de Achterhoek rijk is. Er is zoveel om naar uit te kijken!

Maak je liever plannen om de Achterhoek te bezoeken wanneer dit weer kan? Dan is er op de website genoeg inspiratie te vinden voor een dagje uit of verblijf in de achterhoek!

Ontdekken vanuit huis

In deze tijd kunnen we je helaas niet op pad sturen om de Achterhoek zelf te gaan verkennen. Daarom willen we je graag doormiddel van blogs inspireren met activiteiten die je vanuit huis kunt doen. Denk aan een prachtig natuurgebied vanuit huis ontdekken of juist een bijzondere tentoonstelling in een museum bekijken. Ook hebben denken we aan leuke activiteiten die kinderen vanuit huis kunnen doen. Bekijk hieronder onze blogs, er zit er vast een tussen die bij jou past!

#zoveelomnaaruittekijken

In deze moeilijke tijd blijven wij jullie graag inspireren met mooie beelden uit de Achterhoek. Hier kunnen wij jullie hulp ook goed bij gebruiken! Deel je mooiste beelden van de regio met ons via #zoveelomnaaruittekijken op facebook en instagram. Op deze manier kunnen we elkaar inspireren en het geluk van Nederland delen met de rest van het land. 

 

Mooie initiatieven vanuit de regio

Door het coronavirus kunnen we helaas ook niet meer ons favoriete restaurant bezoeken. Om deze toch te kunnen steunen in deze tijd zijn er verschillende intiatieve opgezet. Veel restaurants zijn begonnen met een bezorg en afhaal service. Deze restaurants zijn gebundeld op de website Achterhoek bezorgt. Op deze manier kun je makkelijk zien of je thuis kunt genieten van een restaurant waardige maaltijd.

Mocht je thuis een restaurant waardig gerecht willen bereiden kun je een Naoberkrat bestellen. Deze kratjes zijn gevuld met verse producten van productenen uit de regio. De pakketten zijn compleet met een recept van een chefkok uit de regio zodat je gelijk kunt beginnen met kokkerellen. 

Met deze initiatieven hopen we de ondernemers uit de regio te kunnen steunen zodat we na de crisis ook nog van de heerlijke gerechten en producten kunnen genieten.