Kinderen met water spetters om zich heen.

Zwemmen in de Achterhoek

Watervertier voor jong en oud

Zin om lekker te gaan zwemmen? Waar je ook in de Achterhoek verblijft er is altijd wel een zwembad of leuke recreatieplas in de buurt. Van subtropische binnen- en buitenzwembaden, tot recreatieplassen met allerlei leuke activiteiten!

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Recreatieplassen Achterhoek

In de Achterhoek bevinden zich meerdere recreatieplassen. Hier is het in de zomer heerlijk vertoeven. Genieten van de zon en het watervertier. Bij de diverse waterplassen zijn er allerlei mogelijkheden voor sport, spel en andere activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterskiën, suppen of kanovaren. 

Zwembaden voor jong en oud!

Met een groot aantal binnen- en buitenzwembaden is de Achterhoek erg geschikt voor een heerlijke duik of om lekker met de kinderen te gaan spelen. De meeste zwembaden in de Achterhoek beschikken over een, of meerdere spectaculaire glijbanen wat voor extra plezier zorgt tijdens jouw  dagje uit.

Vakantieparken, campings en hotels met zwembad

Diverse vakantieparken, campings en hotels in de Achterhoek beschikken ook over een zwembad of een recreatieplas in de nabije omgeving.  Het kan dan ook de ideale combinatie zijn wanneer jij en je gezin gek zijn op watervertier. Een lekker ontspannen weekendje weg of fijne vakantie en het zwembad dichtbij. Maar naast zwemmen is er nog veel meer leuks te doen! Wat dacht je van klauteren in een klimbos, met je blote voeten door de modder, op pad met een ezel of waterfietsen in de natuur. In de Achterhoek is zoveel te beleven!