Klompenpad Het Laorns Enkenpad

Laren

14.40 Km 03:30 uur Wandelroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten
Route

Ontdek Laren en het buitengebied. Loop via akkers en weilanden, over en langs eeuwenoude enken en over oude en nieuwe landgoederen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

De route is te verlengen tot 22 km, klik voor de lange route op https://achterhoek.nl/Klompenpad-Het-Laorns-Enkenpad-verlenging

Markering

De route is aangegeven via een blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat de route zowel links- als rechtsom gewandeld kan worden. Voor eventueel gebruik van de routeverlenger is rechtsom wandelen het advies.

Onverharde paden en honden

Het klompenpad is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen vanwege smalle en onverharde paden. Je hond meebrengen is niet toegestaan op de particuliere delen van het klompenpad. Dit is om verstoring van vee en wild te voorkomen. 

Routefolder

De routefolder is onder andere te koop bij het VVV informatiepunt bij startpunt ’t Langenbaergh, De VVV ’s in Gorssel en Lochem, Postagentschap Beuzel in Laren en opstappunt De Haarbroekse Vijvertuin in Harfsen. Ook is de route opgenomen in de klompenpad app.

Lees meer
Cultuur
Natuur
Culinair

SP02 Stegeman

Dorpsstraat 1
SP02
O53
O63
J37
J74
J80
G62
F20
F58
F72
O42
O61
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route