VVV Inspiratiepunt Lochem

Markt 2, 7241 AA Lochem | Tel: +31 573 251 898 | Toon op kaart

Voor wie inspiratie zoekt voor leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Lochem en omgeving is een bezoekje aan het VVV Inspiratiepunt Lochem in het markante Graafschapshuis een échte aanrader. Met veel beelden, verhalen en interactieve elementen wordt je verleid om er op uit te gaan in de omgeving. 

In dit VVV Inspiratiepunt staat beleving centraal van al het moois wat de gemeente Lochem te bieden heeft. Op een bijzondere manier worden de kernen, de kastelen en landgoederen, de Berkel en de musea in beeld gebracht. Interactief via een ontmoetingstafel en projectietafel krijg je informatie over de bezienswaardigheden in Lochem. Op een speciale verhalenwand kan je boeken aanraken die vervolgens een streekverhaal vertellen. Ook kan je je eigen fiets- of wandelroute samenstellen met een speciale Routemixer. Het winkelgedeelte heeft een eigentijdse frisse uitstraling gekregen. Bos en water komen terug in gebruikte materialen en kleuren en authentieke delen van het pand zijn behouden.

Bij dit VVV Inspiratiepunt kun je niet alleen terecht voor inspiratie, maar ook voor informatie. Je vindt er wandel – en fietsroutes, souvenirs, arrangementen, kaartjes voor leuke evenementen en excursies. De VVV-medewerkers geven graag advies.

Handige links 

Website E-mail Telefoon