Camperplaats Parkcamping de Graafschap

Loenhorsterweg 7C, 6999 DT Hummelo | Tel: +31314343752 | Toon op kaart

Parkcamping de Graafschap is een kleinschalige camping van 3,9 ha. gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen. De camping is gelegen in de gemeente Bronckhorst, de grootste plattelandsgemeente van Nederland. Wie van wandelen of fietsen houdt kan zijn hart ophalen in de cultuurhistorische Achterhoek. De Kruisbergse bossen en het coulissenlandschap van de Achterhoek lenen zich uitstekend voor heerlijke rustige wandelingen of fietstochten. Wij bieden gratis fiets- en wandeltochten vanaf onze camping aan.

Brede kronkelende paden en vele struiken en bomen verdelen deze karaktervolle groene Parkcamping in royale kampeerplaatsen met veel zon en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van water, elektra (6-10 amp), afvoer op riolering en mogelijkheden op CAI en draadloos internet. Er zijn twee moderne en verwarmde sanitairgebouwen. Zo is het zomer en winter comfortabel kamperen. Warm water en douche gebruik is gratis.

De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de echte rustzoeker en natuurgenieter! De Loenhorsterweg is een zeer rustige weg die alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer mede hierdoor wordt de rust gewaarborgd.

Dankzij het eigen natuurbeheersplan zijn de afgelopen jaren liefst 32 soorten vogels op de camping waargenomen. Wanneer u tegen het einde van de middag vanaf de camping het bos in loopt moet u niet verbaasd zijn om het pad te kruisen met een ree.

Als u in het bezit bent van een ACSI, CCA of BestDeal kaart dan kunt u bij ons 40 weken per jaar kamperen vanaf slechts € 16,- per nacht o.b.v 2 personen, caravan/camper, elektra (6 amp incl 4 kWh), auto en inclusief douche gebruik en warm water.

Kijkt u rustig verder op onze site zodat u een idee krijgt van wat wij en de omgeving u te bieden hebben, mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar. Wij hopen u graag een keer te ontmoeten, met een altijd vriendelijke groet Familie Hylkema.

Website E-mail Telefoon