Het Reirinck (sinds 1662)

Oude Winterswijkseweg 52, 7141 HE Groenlo | Tel: +31544461820 | Toon op kaart

Een monumentaal historische boerderij. Op het mooiste plekje in de Achterhoek? Verblijf in de boerderij van je eigen keuze. De Herberg, De Brouwershof of appartementen. Vanaf 1 t/m 100 personen, verdeeld over 28 kamers.

Wil je met je familie of vrienden op een van de mooiste plekken van de Achterhoek verblijven? Dat kan bij Het Reirinck, een rijksmonumentale boerderijencomplex, daterend van voor 1662. Het Reirinck was voorheen een boerderij met café en brouwerij en is in al die jaren authentiek gebleven. Je kunt kiezen uit twee grote boerderijen (De Brouwershof of De Herberg) of twee kleine boerderijen. Alle zijn rustig en in het bosrijk landschap gelegen. Tussen Groenlo en de Duitse grensplaats Zwillbrock. Het landgoed grenst direct aan prachtige wandel, fiets en ruiterroutes, zoals de Slingeroute, de Flamingoroute, 80 – jarige Oorlogroute, de Arfgoodroute en het Lokaal Ommetje Groenlo.

De Herberg (monumentale graanschuur van begin 1800)

Reirinck Herberg

Een in oudhollandse stijl verbouwde historische graanschuur. Daterend uit de 18e Eeuw. Geheel vrij gelegen. Sfeervol, comfortabel en geheel oud- Geldersch ingericht. Ronde molensteen openhaard, tegelvloer van Hollandse estrikken, eet- en zitgelegenheid , keuken. De accommodatie heeft een eigen terras, bar met tapinstallatie en is volledig vrij gelegen.

Faciliteiten

De Herberg heeft standaard 4 tweepersoonsslaapkamers en slaapzaaltje. Afhankelijk van de grote van je gezelschap krijg je er extra tweepersoonskamers bij. Geschikt voor groepen vanaf 16 t/m 56. In combinatie met de gehele accommodatie tot 90 personen.

De Brouwershof (Saksische schilddak boerderij)

Reirinck BrouwershofDeze Saksische schilddakboerderij is nieuw gebouwd met oude, originele bouwmaterialen. Gelegen aan de bosrand, volledig vrij. Met originele schouw, potscheuren vloer, eet- en zitgedeelte, keuken en aparte biljartruimte en bar met tapinstallatie. De accommodatie heeft een eigen terras en is volledig vrij gelegen.

Faciliteiten

De Brouwershof heeft standaard 9 twee-driepersoonsslaapkamers. Afhankelijk van de grote van je gezelschap krijg je er extra tweepersoonskamers bij. Geschikt voor groepen vanaf 16 t/m 56 personen. In combinatie met de gehele accommodatie geschikt tot 90 personen.

Het Voorhuis (gelegen in het monumentale gedeelte van de boerderij, 1776)

Reirinck VoorhuisIn de schitterende gerestaureerde historische boerderij is Het Voorhuis gelegen. Het Voorhuis was tot 1974 in gebruik als café. Vele jaren werd deze ruimte gebruikt als gelagkamer. Met originele woonkamer, bar met tapinstallatie, keuken en eigen terras.

Faciliteiten

Het Voorhuis heeft standaard 8 twee-persoonsslaapkamers. Geschikt voor groepen vanaf 4-16 personen.

Het Landhuisje (gelegen in het monumentale gedeelte van de boerderij)

Reirinck LandhuisjeGelegen in het oude gedeelte van de boerderij, beschik je over een ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte. Er is een ruime, complete en gezellige keuken aanwezig. Voorzien van alle gemakken. In het appartement zijn 2 slaapkamers aanwezig. Ieder met eigen douche en toilet. Het Landhuisje heeft een eigen terras.

Faciliteiten

Het Landhuisje heeft standaard 2 twee/driepersoonskamers. Geschikt voor 1-5 personen.

Reirinck TrouwpaarTrouwen bij Het Reirinck

Geef elkaar het ja-woord op één van de mooiste plekjes van de Achterhoek! Geinteresseerd? Maak met ons een afspraak om de mogelijkheden voor jullie bruiloft met ons te bespreken. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen. Zeer snel hierna volgt een antwoord van ons. We leiden jullie graag rond door deze sfeervolle, warme gebouwen. Waarna we ruim de tijd nemen om de mogelijkheden voor jullie droomfeest te bespreken. Want iedere bruiloft is anders!

Locatie:

Een monumentaal historische boerderij. Op het mooiste plekje in de Achterhoek? Verblijf in de boerderij van je eigen keuze. De Herberg, De Brouwershof of appartementen. Vanaf 1 t/m 100 personen, verdeeld over 28 kamers.

Website E-mail Telefoon