Spelende kinderen in het zand met water

Dagje uit

in de Achterhoek

Ook voor een dagje uit is de Achterhoek de ideale streek om je kids gelukkig te maken! Met een breed scala aan activiteiten is er voor iedereen wel iets dat bij je past. Van in- en outdoor klimparken tot water- en wandelpret. Of durf te verdwalen in het grootste Doolhof van Nederland. Tijdens de verschillende activiteiten leer je van alles over het buitenleven en de Achterhoek!

Kijk voor meer leuke tips op Kidsgeluk.nl

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Arrangementen

Voor de verschillende uitjes zijn er ook arrangementen beschikbaar. Van een lekker ontbijtje bij de boer tot een heerlijk familiearrangement voor de cactus oase. Ook is het mogelijk om kinderpartijtjes te organiseren. Of ga heerlijk het water op met de waterfiets of ervaar het blotevoetenland bij Erve Brooks.

Zwemgeluk

Ervaar het ultieme zwemgeluk in de Achterhoek. Met een groot aanbod aan (tropische) binnen- en buitenbaden met spannende glijbanen, hoge duikplanken of een fijne ligweide met speelmogelijkheden is er voor iedereen wel iets te vinden wat past. Welk zwembad past het best bij jou?

Groepsactiviteiten

Ook voor de leukste groepsactiviteiten ben je in de Achterhoek aan het juiste adres. Met een breed aanbod heb je veel keus om de activiteit die het beste bij jou past te vinden! Denk bijvoorbeeld aan een unieke rondleiding bij een kaasboerderij of een middagje uit naar een groot belevingspark. Of kies je voor vrijheid? Dan is er de mogelijkheid om steps of kano’s te huren om zo je eigen pad te kiezen. Kortom: Voor ieder wat wils.