Tips in de Achterhoek

voor tijdens de paasdagen

Waar kun je nu beter Pasen vieren dan in de Achterhoek? Maak een wandeling of fietstocht door de natuur, geniet van een brunch met streekproducten of blijf wat langer en kom kamperen bij een van de campings! Heb je nog wat inspiratie nodig? Lees dan snel verder voor onze tips in de Achterhoek!

Kamperen op de leukste campings in de Achterhoek

De Achterhoek is d eideale reagio om in het voorjaar het nieuwe kampeerseizoen in te luiden. Dartelende lammetjes in de wei, frisgroene blaadjes aan de bomen, is de lente ergens mooier dan in de Achterhoek? Blijf met pasen daarom ook wat langer in de regio en verblijf op een de campings, er is voor ieder wat wils!
Bekijk alle campings

Eropuit in de natuur

Het wordt heerlijk weer om lekker een stuk te gaan wandelen of fietsen tijdens de paasdagen. In de gratis Achterhoek Routes app en op Achterhoek.nl/routes vind je een breed aanbod van de mooiste routes. Tip: fiets over de Achterhoekse kerkenpaden en fiets langs weilanden, langs slootjes, over bruggetjes en door bossen en ontdek de verborgen plekjes in de Achterhoek! Wil je liever iets meer avontuur? Probeer dan eens een van de outdoorroutes.

Laat je inspireren bij een van de vele musea

Laat je inspireren en breng een bezoek een van de leukste musea in de Achterhoek tijdens de paasdagen! Geniet van prachtige kunstwerken, luister naar boeiende verhalen en leer meer over de cultuur en de geschiedenis van de regio.

Ontdek de culinaire kant van de Achterhoek

In de Achterhoek kun je heerlijk eten en drinken. Ga op culinaire ontdekkingsreis tijdens een verrassingsdiner of geniet van een streekgerecht. Natuurlijk worden er ook uitgebreide paasbrunches, lunches en diners georganiseerd. Benieuwd naar de wat de Achterhoekse koks dit keer voor je bereiden? Kijk dan snel verder naar de restaurants! Je kunt natuurlijk ook thuis een heerlijk paasfestijn creëren met ingrediënten van een streekproductenwinkel.

Ontdek de Achterhoek met een compleet verzorgd hotelarrangement

Fiets- of wandelliefhebber? Dan zijn deze arrangementen echt iets voor jou! Fiets of wandel van hotel naar hotel en ontdek onderweg prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap. Overnacht in verschillende hotels, geniet van culinaire diners en luxe hotelfaciliteiten. Het vervoer van je bagage regelen wij!