Roerdinkhof

Roerdinkweg 1, 7108 AZ Winterswijk-Woold | Tel: +31543564586 | Toon op kaart

Roerdinkhof is een uit het jaar 1225 stammend Rijksmonument. De accommodatie is bijzonder geschikt voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, cursussen en vergaderingen.

In het oosten van de Achterhoek, 500 meter van de Duitse grens vindt u een Rijksmonumentaal Scholtengoed de Roerdinkhof: een bed&breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuisje Avondrood (2 pers + eventueel één kind) en een mini-camping. Roerdinkhof is uniek gelegen in een bosrijke omgeving met veel wild, rust en privacy. In de authentieke woonkamer met schouw en gezellige houtkachel, of vanaf de mini-camping heeft u een schitterend uitzicht op het coulisselandschap en kunt u in het voorjaar en in de zomer de koeien met kalfjes zien grazen. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het ruime terras aan de gracht.

De bed&breakfast beschikt over 5 kamers, de groepsaccommodatie beschikt over 28 slaapplaatsen, vakantie huisjes Avondrood beschikt over 2 slaapplaatsen + eventueel één kind, de mini-camping heeft 25 grote plaatsen. Het luxe ontbijt (bij b&b inclusief) bestaat voornamelijk uit streekproducten. Indien u voor 12.00 uur reserveert, kunt u ’s avonds om 18.00 uur van en boerendagmenu of een vijf- gangen dagmenu met streekproducten en eigen geteeld rundvlees genieten.

Vanuit de Roerdinkhof vertrekken 17 wandel -en fietsroutes. Uw fietsen, motoren en paard(en) kunnen bij ons gestald worden. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Website E-mail Telefoon