Wandelroutes in Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek  leent zich perfect voor een fijne wandeling. Vroeger was de omgeving van Ulft en Terborg het kloppende hart van de Achterhoekse ijzerindustrie. Tegenwoordig is het een gebied vol erfgoed en cultuurhistorie in een vriendelijk rivierenlandschap. Samen met de eeuwenoude bosgebieden rondom Varsseveld en Sinderen, vormt het de veelzijdige gemeente Oude IJsselstreek. Heden en verleden komen hier overal samen! Stap door het afwisselende landschap en ontdek de pareltjes van Oude IJsselstreek. Vind hieronder jouw gemarkeerde wandelroutes in Oude IJsselstreek en ontdek al wandelend de hoogtepunten van deze prachtige streek.

Wandel startpunten in Oude IJsselstreek

In Oude IJsselstreek zijn 9 startpunten van het Achterhoekse wandelnetwerk. Je herkent een startpunt aan de rode informatiepanelen met daarop een kaart en routeinformatie. Vanaf deze startpunten kun je een kant en klare route volgen. Je kunt ook zelf routes combineren. Zo raak je nooit uitgewandeld in Oude IJsselstreek en de Achterhoek.

Wandelroutes tips op maat 

Liever een routeboekje of een route op maat? Bezoek dan het VVV Inspiratiepunt Oude IJsselstreek. De VVV medewerkers helpen je graag!

Filteren

Wissen
Filteren
  • Afstand

  • Duur

  • Plaatsen

Filter op:

  • Type route