Tips voor een

Weekendje weg

in de Achterhoek

Geniet van toonaangevende musea en culinaire arrangementen

Een van de vele redenen waarom mensen naar de Achterhoek komen in de herfst is de traditie van het wild eten. Elk jaar slaan de restaurants en hotels in de Achterhoek de handen ineen om de wildliefhebber goed in de watten te leggen, met uitgebreide diners, proeverijen en meerdaagse wildarrangementen. Samen met het diverse aanbod aan musea maakt dit de Achterhoek tot de perfecte bestemming voor een weekendje weg dit najaar.

Overnachten in de Achterhoek >

Fietsen & wandelen: de Achterhoek is ervoor gemaakt! 

In deze tijd van het jaar is het landschap op haar allermooist. Verken het afwisselende landschap en geniet volop van de kleurenpracht om je heen tijdens een wandeling of fietstocht. Na elke bocht word je verrast door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Eerst bevind je je tussen de weilanden, dan ga je weer een bos. Onderweg kom je langs eeuwenoude boerderijen en door historische stadjes.

Keuze uit ruim 400 routes in de Achterhoek >

Wat mag je niet missen in de Achterhoek?

Zien & doen tips >

Boek een weekendje weg

Ontdek de Achterhoek op z’n mooist tijdens het wildseizoen. Met toonaangevende musea en culinaire wildarrangementen beleef je de herfst met al je zintuigen. Met de keuze uit hotels, bed & breakfasts en vakantiewoningen waar je heerlijk kunt overnachten en met volle teugen van de Achterhoekse gastvrijheid kunt genieten. 

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren