MTB route Lochem

Lochem

Barchem

Download GPX-bestand
21.10 Km 01:10 uur Mountainbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

MTB route Lochem kent een flink aantal hoogtemeters met mooie en uitdagende single tracks die je meenemen over de Paaschberg, de Lochemse Berg en de Kale Berg. De route wordt door velen bestempeld als een topper onder de Nederlandse MTB routes. Een absolute must dus voor de getrainde mountainbiker!

Startlocaties

Bike Totaal Goossens Lochem, Prins Bernhardweg 11-13 - Lochem
Boetiek Hotel BonAparte, Lochemseweg 37 - Barchem
Landgoedhotel Woodbrooke/Brasserie Woods, Woodbrookersweg 1 - Barchem

Kleur pijlen

Paars

Niveau

Waar de route vroeger veelal om de heuvels heen ging is er nu optimaal gebruik gemaakt van de hoogtemeters. Een pittige route vol single tracks. Beginnende MTB’ers wordt afgeraden te starten met MTB route Lochem. De vrij vlakke routes Gorssel-Noord, Zutphen en Borculo zijn beter geschikt om kennis te maken met de mountainbikesport.

Geen MTB vergunning vereist

Alle Achterhoekse MTB routes (m.u.v. route Zeddam - vignet Natuurmonumenten) zijn gratis te rijden. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Het is daarom mogelijk een vrijwillige bijdrage over te maken die volledig ten goede komt van Stichting MTB Achterhoek die het onderhoud verzorgt. Lees hier hoe je kunt doneren.

Meer mountainbiken in de Achterhoek

Kijk voor MTB verhuur, arrangementen, fietsonderhoud en hoe jij kan bijdragen aan het routeonderhoud op mtbindeachterhoek.nl

Lees meer
Natuur
Single tracks
Gravel

Goossens Lochem

Prins Bernhardweg 11

Boetiek Hotel BonAparte

Lochemseweg 37

Landgoedhotel Woodbrooke

Woodbrookersweg 1
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route