Blijven slapen

In de Achterhoek

Naast de vele activiteiten zijn er ook veel kindvriendelijke vakantieparken, campings en B&B’s die van je verblijf in de Achterhoek iets onvergetelijks willen maken. Je kunt er heerlijk overnachten. Op de parken is er ook van alles te zien en te doen. Denk hier bijvoorbeeld aan zwemmen, bowlen, buitenspelen of de aanwezigheid van een animatieteam. Ook zijn er vaak eetgelegenheden aanwezig. Zo kun je optimaal genieten van je verblijf in de Achterhoek!

Kijk voor meer leuke tips op Kidsgeluk.nl

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

De leukste uitjes

Bij een heerlijke vakantie in de Achterhoek kunnen onvergetelijke activiteiten natuurlijk niet ontbreken. Lekker klauteren in hoge bomen door een klimpark of proberen te ontsnappen uit een escaperoom. Of lekker verdwalen een het grootste doolhof van Nederland. Ook zijn er diverse arrangementen beschikbaar voor een leuke dag in de Achterhoek. Aan jou de keus!

Lekker eten

Diverse restaurants in de Achterhoek zijn uitermate geschikt voor kinderen. Met speciale kidsmenu’s of helemaal gericht of kinderen vind jij het restaurant wat het beste bij je past. Bij sommige restaurants vind je zelfs een grote speeltuin of is er de mogelijkheid om een fijne wandeling te maken!