Terras met gasten

Eten & Drinken

in de Achterhoek

De beste cafés en restaurants zijn te vinden in de Achterhoek. Veelal ook geschikt voor kinderen. De restaurants gebruiken steeds meer producten uit eigen streek wat het eten natuurlijk extra lekker maakt! De restaurants hebben vaak een speciaal kidsmenu en sommigen zelfs een complete speeltuin of belevenisroute! Ben jij ook benieuwd welke restaurants zich volledig inzetten voor het ultieme kidsgeluk? Kijk dan eens hieronder en ontdek het aanbod.

Kijk voor meer leuke tips op Kidsgeluk.nl

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Kinderroutes

Een activiteit die perfect aansluit bij een hapje en een drankje is het wandelen of fietsen van een kinderroute. Sommige van deze routes worden zelfs door restaurants georganiseerd en sluiten aan bij het gerecht wat naderhand op tafel komt. Er is een divers aanbod met verschillende onderwerpen. Zo word je bij routes mee teruggenomen in de geschiedenis van de Achterhoek en worden er verhalen van vroegere bewoners verteld. Of je mag op ontdekkingstocht en lekker de natuur in. Kortom: Er is voor iedereen wel een geschikte kinderroute te vinden!

Verhuur

Een lekker dagje uit in de Achterhoek kan ook door middel van het huren van een voertuig. Dit kan een auto zijn waar je met het hele gezin in kan maar denk ook eens aan een step of kano, of een fiets of mountainbike. Op deze manier kun je de Achterhoek ontdekken zonder beperkingen. En als je dan even lekker pauze wilt houden heb je een ruime keuze uit cafés of restaurants. Kijk hier voor alle mogelijke manieren om de Achterhoek te ontdekken!