Winters genieten

in de Achterhoek

De winterperiode is dé tijd om meer aandacht aan elkaar én aan de goede dingen van het leven te besteden. Deze winter is er in de Achterhoek genoeg leuks te doen, voor jong én oud. Dus ga lekker wandelen door Nationale landschappen, ga op avontuur bij een van de talloze attracties, bezoek een museum en laat je culinair verrassen bij de (wild)restaurants. Een dagje Achterhoek is eigenlijk niet genoeg, maak er gelijk een heerlijk weekendje of weekje weg van!

Overnachten in de Achterhoek >

Naar buiten!

Buiten is altijd bereikbaar, ook in de wintermaanden. Er liggen meer dan 400 routes voor je klaar! Na elke bocht word je verrast door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Eerst bevind je je tussen de weilanden, dan ga je weer het bos in. Onderweg kom je langs eeuwenoude boerderijen en door historische stadjes.

Kies uit ruim 400 routes in de Achterhoek >

Wat mag je niet missen in de Achterhoek?

Zien & doen tips >

Boek een weekendje weg

Vakantie in de Achterhoek betekent: uitrusten, opladen en onthaasten. Met de keuze uit hotels, bed & breakfasts en vakantiewoningen en wintercampings waar je heerlijk kunt overnachten en met volle teugen van de Achterhoekse gastvrijheid kunt genieten beleef je de winter met al je zintuigen. 

Hoe koud het buiten ook is, in de Achterhoek word je altijd warm ontvangen. Wees welkom!