Lekker Lokaal Route

Ulft

Terborg

Anholt

Voorst

Megchelen

Gendringen

Westendorp

Silvolde

Download GPX-bestand
50.50 Km 03:22 uur Fietsroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Een fietsroute over plattelandswegen en kerkenpaden, die je langs boeren en streekproducenten (van o.a. jam, hazelnoten, wijn en honing) met passie voor het vak brengt. Met elkaar maken zij een grote verscheidenheid aan smaakvolle producten. Lekker lokaal, met liefde gemaakt en dat proef je!

Op de routekaart, gratis verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt Oude IJsselstreek in Ulft, vind je de beste adressen voor ambachtelijke (h)eerlijke kwaliteitsproducten: bekroonde wijnen, (h)eerlijk vlees, verse groenten, jam en honing, kaas, yoghurt, slaege brood en nog veel meer. De producten zijn te koop bij de stalletjes ter plekke of worden vers gemaakt op bestelling. Peuzel het lekkers op bij idyllische plekken onderweg, welke ook staan aangegeven op de routekaart. Kijk voor gedetailleerde informatie op de websites van de streekproducenten.

Wil je meer leren over hoe het gemaakt wordt? Informeer bij de Lekker Lokaal adresjes naar de mogelijkheden voor rondleidingen.

Stalletjes
6 van de 8 plekken hebben al stalletjes langs de weg. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de 2 die nog ontbreken. Naar verwachting is alles eind mei 2024 gereed. Bovendien wordt bij elk stalletje een herkenbaar Lekker Lokaal logo toegevoegd.

Lees meer
Natuur

TOP Megchelen

Oranjeplein 1

TOP Groot Nibbelink

Nibbelinklaan 12

TOP DRU Industriepark

Hutteweg 24

TOP Van Hal

Grensweg 13
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route