Recreatie 't Lohr

Lohrpad 2, 7083 AX Voorst Oude IJsselstreek | Tel: +31315631697 | Toon op kaart

In Voorst, een klein plaatsje in de Achterhoek nabij Gendringen en pal aan de Duitse grens, is vakantieboerderij ’t Lohr gelegen.

Recreatie ’t Lohr heeft drie budgetvriendelijke groepsaccommodaties met klein overdekt zwembad erbij en een vakantiehuis voor 4 personen. Daarnaast heeft ’t Lohr een korte golfbaan, waar iedereen kan en mag golfen. 

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen vanaf 15 personen. Alles bij elkaar geeft plek voor groepen tot 95 personen. De groepsverblijven zijn allemaal gelijkvloers en van alle comfort voorzien. Heerlijke eigen terrassen die uitkijken over de mooie landelijke omgeving. Er zijn ruime speelvoorzieningen op eigen terrein. Zoals meerdere speelvelden, trampolines, traptrekkers en natuurlijk het overdekte en verwarmde zwembad. 

Korte golfbaan

Daarnaast heeft ’t Lohr een 18 holes korte golfbaan. Iedereen kan hier golfen, vanaf een jaar of 8. Ook zonder ervaring. Er wordt een korte uitleg gegeven en daarna kunt u zelf aan de slag. Ook voor de gevorderde golfer is er genoeg uitdaging. Zij kunnen het korte werk oefenen op de pitch en putt baan, maar ze kunnen ook de 9 holes par3 baan lopen. Door middel van backtee’s is er meer afstand gecreëerd. Oefenen kan ruimschoots op de uitgebreide oefenfaciliteiten. Tevens is er een aparte voetgolfbaan. Dit is vanaf 3 jaar erg leuk om te doen met een groep. En na het golfen kunt u heerlijk genieten op prachtige terras of in het sfeervolle clubhuis. Hier bent u ook welkom als pauzeadres tijdens uw wandel- of fietstocht. www.golfinvoorst.nl

Kortom, recreatie ’t Lohr is een ideale plek voor een weekendje weg, een schoolkamp, een dagje uit, bedrijfsuitje of familiefeest in de Achterhoek.

Website E-mail Telefoon