Liefdespad

Ruurlo

5.33 Km 01:04 uur Wandelroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten
Route

Dit is het pad van de liefde. Het pad waarop liefde voor uiteenlopende thema's tot uitdrukking komt. In de vorm van Kunst. In de vorm van beleving. In de vorm van techniek. In het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek word je vanaf het voorjaar van 2020 aangenaam verrast door de expressie van aanstormend talent en kunstenaars van naam en faam. Ontdek het zelf. Ontdek de liefde voor de Achterhoek. Ontdek het Liefdespad.

Het Liefdespad is een prachtige route van ruim 5 km in het gemoedelijke dorp Ruurlo, hartje Achterhoek. Het pad loopt dwars door de schitterende natuur van wat ook wel 'de achtertuin van Nederland' wordt genoemd. Op verschillende plaatsen langs het pad vind je vanaf het voorjaar 2020 bijzondere Loveseats; kunstzinnige banken of stoelen die uiting geven aan de liefde voor de plek of een speciaal thema. Denk aan liefde voor het water. Liefde voor de natuur. Liefde voor techniek. Liefde voor het platteland. Liefde voor diversiteit. Liefde voor...Vul jij het in? Volg je hart. Volg het Liefdespad.

Je bent nooit te oud of te jong voor het Liefdespad. En of je nu single bent, verliefd, verloofd of getrouwd, het Liefdespad laat je hart altijd sneller kloppen. Ga je voor een spannende blind date? Ontmoet elkaar op station Ruurlo en volg vanaf daar het spoor van de pijlen. Al langer samen? Deel al gaande je geluk. Dat is immers de kunst van de liefde. Liever met het hele gezin op pad? Goed idee! Maak er een hartverwarmend avontuur van. Elk kind hoort graag hoe zijn of haar ouders elkaar hebben gevonden.

Zet vandaag nog de eerste stap!

https://liefdespad.nl/nl/welkom/

Download de route hier.

Verschillende startpunten

Net als de liefde zelf kent het Liefdespad zeer verschillende startpunten. Of je nu begint op het Kerkplein van Ruurlo, op het station, bij De Heikamp, de Doolhof of vanaf de parkeerplaats bij Museum More, je loopt hoe dan ook een mooi avontuur tegemoet.

Route vanaf VVV Ruurlo (Dorpsplein)

• Steek het kerkplein over en sla rechtsaf de Dorpsstraat in tot de rotonde.
• Houd rechts aan en steek de N312 over.
• Ga rechts af en volg het pad langs het weiland en de Vordenseweg.
• Volg vanaf hier de opvallende informatiezuilen met het hart van het Liefdespad

Route vanaf Station Ruurlo

• Ga linksaf het pad op parallel aan de Stationsstraat en loop deze uit.
• Volg vanaf hier de opvallende informatiezuilen met het hart van het Liefdespad.

Route vanaf het Doolhof en de Heikamp

• Volg vanaf hier de opvallende informatiezuilen met het hart van het Liefdespad

Lees meer
Natuur
Kunst

TOP De Heikamp

Hengeloseweg 2
SP39
N53
N57
N32
TP258
TP259
N32
N27
N42
N17
N22
N31
N35
N34
N45
TP159
N52
N58
N33
N14
N48
N54
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route