MTB Route Vorden

Warnsveld

Vorden

Lochem

Download GPX-bestand
29.9 km Mountainbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

MTB route Vorden kent een aantal mooie en uitdagende singletracks, afgewisseld met brede zandwegen om enigszins op adem te komen, gelegen tussen Vorden en Lochem. Het ene moment rijd je door een open heidelandschap, het andere moment rij je door een dicht sparrenbos!

Startlocaties

-    Wildenborcherhof in Vorden
-    Pareerplaats zwembad de Beemd in Lochem

Kleur pijlen

Rood

Omgeving

De route is gelegen in Nationaal Landschap De Graafschap. Deze omgeving kenmerkt zich door een rijke afwisseling in het landschap. De dichte bossen, grillige houtwallen en rijke slootkanten vormen een ideaal decor voor een bewegwijzerde mountainbikeroute.

Verbinding naastgelegen routes

MTB route Vorden maakt onderdeel uit van het Achterhoekse MTB netwerk. Er zijn verbindingsroutes naar de routes Gorssel-Zuid (5 km), Zutphen (2 km) en Lochem (1,7 km). De markering van deze verbindingsroutes bestaat uit de twee kleuren van de routes die worden verbonden. In totaal is er straks een route met een lengte van zo’n 110 km te fietsen.

Niveau

De route is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde MTB’ers, waarbij er ook voor de fanatieke MTB’ers zeer uitdagende stukken in zitten.

Lees meer
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Single tracks

De Wildenborcherhof

Wildenborchseweg 19, 7251 KB
Vorden, Nederland

Zwembad De Beemd

Zutphenseweg 110, 7241 SG
Lochem, Nederland

Deel deze route