De Wildenborcherhof

Wildenborchseweg 19, 7251 KB Vorden | Tel: +31 575 556651 | Toon op kaart

De Wildenborcherhof ligt in het rustieke buitengebied van het achtkastelendorp Vorden, te midden van het schilderachtige coulisselandschap van de Gelderse Achterhoek.

De camping

De camping beschikt over 30 mooie, ruime plaatsen. Deze bieden een uniek uitzicht op weilanden en bossen. Het terrein heeft drie centrale watertappunten. De elektra-aansluitingen beschikken over 10 Ampère stroom.

Fietsen kunt u plaatsen in een overdekte fietsenstalling die ’s avonds wordt afgesloten. Hier bevinden zich aansluitingen voor het opladen van elektrische fietsen. Tevens kunt u fietsen bij ons huren. Voor enig vertier ligt er naast de fietsenstalling een Jeu de Boules baan waar u een balletje kunt werpen.

Op het boerenbedrijf wordt op extensieve wijze koeien gehouden. In de koeienstal en in de weilanden rondom de camping treft u de Blonde d’Aquitaine aan. Dit is een vleesras van Franse bodem. Deze staan in het algemeen bekend om hun pittige karakter, de smaak en structuur van het rundvlees is echter overtreffend. Bij ons is dit vlees verkrijgbaar, zodat wellicht ook u deze smaaksensatie kunt beleven. Heeft u geen zin om zelf iets te bereiden, dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Taveerne “de Wildenborcherhof”. Hier worden in onze alom gewaardeerde keuken, streekeigen kwaliteitsproducten en ons eigen rundvlees uiteraard, met liefde en zorg bereid. Op het tuinterras, gelegen op het zuiden, kunt u terecht voor een verfrissend drankje of gebruik maken van de kleine kaart. Om het vakantiegevoel compleet te maken is er een broodjesservice.

De Taveerne

Taveerne “de Wildenborcherhof” is een kleinschalige accommodatie die gerund wordt door familie van Ark. Het is gelegen in het rustieke buitengebied van het achtkastelendorp Vorden, grenzend aan natuurgebied “Het Grootte Veld”. Wandelaars, fietsers, menners en ruiters vinden hier vele routes met onovertroffen schoonheid per strekkende kilometer. Taveerne “de Wildenborcherhof” beschikt over een overdekte fietsenstalling die ’s avonds wordt afgesloten. Hier zijn aansluitingen aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. Tevens is het mogelijk om bij ons fietsen te huren.

De Taveerne beschikt over 8 sfeervolle hotelkamers( LO/HP)en 4 luxe appartementen. Het tuinterras van de Taveerne is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op weilanden en bossen. De begane grond van de Taveerne telt 2 stijlvol ingerichte ruimtes die een huiselijke sfeer ademen en waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt of heerlijk diner. Deze worden met veel liefde en zorg bereidt in onze alom gewaardeerde keuken.

Website E-mail Telefoon