Onbeperkt rondje Megchelen

Ulft, Megchelen, & Gendringen
29.26 Km 01:38 uur Handbikeroute

Op pad

Kies hieronder jouw startpunt:

Beschrijving

Vanaf het startpunt bij het DRU Industriepark ga je langs de Oude IJssel naar Engbergen. Deze rivierduin is van oudsher al bekend als veelzijdig recreatiegebied met o.a. een openluchttheater, kinderboerderij en fijnmazig netwerk van wandel- en fietspaden. Op weg naar Megchelen passeer je eerst de historische buitenplaats Huis Landfort. Deze havezate is sinds 2022 volledig gerenoveerd. Via rustige paden buitenaf door Duitsland langs kasteel Anholt en diverse kleine campings kom je in Megchelen.

Eenmaal het dorp uit zet je koerst richting bijzondere plekken, zoals de Moezeköttel, een naoorlogse noodwoning, en Wijngoed Montferland. In het seizoen is een picknick in de wijngaard, indien toegankelijk met jouw handbike, mogelijk of anders op het terras naast de druivenranken.

Haal de flyer van deze route 1 van het routekwartet Onbeperkt rondje bij het VVV Inspiratiepunt op het DRU Industriepark in Ulft of bekijk het online en download het gpx-bestand. Volg deze route via de knooppuntenbordjes.

Startpunten

TOP DRU Industriepark
Hutteweg 24
Ulft

Deel deze route