Voorjaarstips

Weekendje weg

in de Achterhoek

Na elke bocht een nieuw decor

Verrassend veelzijdig en zo dichtbij, dat is de Achterhoek. Een afwisselend coulisselandschap van weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes en bos. Met kastelen en steden, waar je de historie nog voelt. Stap op de fiets en ontdek het. Onderweg een bezoek aan een museum of één van de vele streekproductenwinkels die de regio te bieden heeft. Dit alles samen maakt de Achterhoek de perfecte bestemming voor een vakantie of een weekendje weg.

Ontdek de Achterhoek met een compleet verzorgd hotelarrangement

Fiets- of wandelliefhebber? Dan zijn deze arrangementen echt iets voor jou! Fiets of wandel van hotel naar hotel en ontdek onderweg prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap. Overnacht in verschillende hotels, geniet van culinaire diners en luxe hotelfaciliteiten. Het vervoer van je bagage regelen wij!

Kamperen op de leukste campings in de Achterhoek

De Achterhoek is de ideale regio om in het voorjaar het nieuwe kampeerseizoen in te luiden. Dartelende lammetjes in de wei, frisgroene blaadjes aan de bomen, is de lente ergens mooier dan in de Achterhoek? Stap op de fiets en geniet van die allereerste zonnestralen op je huid.

Overnachten in de Achterhoek >

Vers van het land

Of je nu houdt van een blokje boerenkaas, versgebakken brood of zelfgemaakte jam: in de Achterhoek moet je zijn! Hier vind je veel bedrijven met een eigen klein streekproductenwinkel. Maar ook bij veel restaurants in de regio proef je deze ambachtelijke streekproducten. Wist je al dat er in de Achterhoek prijswinnende wijn verbouwd wordt?

Meer dan 400 fiets- en wandelroutes

Kun je niet wachten om de Achterhoek te ontdekken? Dan kun je met 400 fiets- en wandelroutes goed uit de voeten!

Zien & doen tips >

Boek een weekendje weg

Ontdek de Achterhoek op z’n mooist tijdens het voorjaar. Met smakelijke streekproducten en uitgebreide hotelarrangementen ervaar je het voorjaar met al je zintuigen. Met de keuze uit hotels, bed & breakfasts en vakantiewoningen waar je heerlijk kunt overnachten en met volle teugen van de Achterhoekse gastvrijheid kunt genieten

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren