Fotoroute Oude IJsselstreek

Ulft

Terborg

Sinderen

Varsseveld

Gaanderen

Silvolde

Download GPX-bestand
41.80 Km 02:48 uur Fietsroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Speciaal voor fotografieliefhebbers is de Fotoroute Oude IJsselstreek uitgezet. Schiet de mooiste plaatjes aan de hand van de routes in de folders, plaats ze online met de hashtag #fotorouteoudeijsselstreek én de hashtag van de plek zelf. De route is per fiets of auto te volgen. De route is per auto of fiets te doen met als start het Hofshuus in Varsseveld of station Varsseveld. De folder is te koop bij het Inspiratiepunt.

Fotowaardige plekken
De route voert door de Oude IJsselstreek, volg de route en maak foto's van de mooiste plekjes! De route start bij het Hofshuus of treinstation in Varsseveld. Je komt langs het Hofshuus, Idink- en Nibbelinkbos, de Kempermolen Sinderen, Molen Van Hal Voorst, Huis Landfort, de Moezeköttel, Wijngaard Oerlegoed, de uitkijktoren bij Engbergen en Oude IJssel, DRU Industriepark, Halte Bontebrug en het Schabracq kunstwerk bij Sluis de Pol.

Routefolder
De folder is verkrijgbaar bij het Inspiratiepunt. Koop hem snel zodat je de route met de bijzonder plekjes hebt en Instawaardige plaatjes kan schieten!

Lees meer

Huis Landfort

Landfortseweg 4, 7078 BT
Megchelen, Nederland

De Moezeköttel

Asbroek 2A, 7078 AE
Megchelen, Nederland
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route