Europarcs Marina Strandbad

Pipeluurseweg 8, 7225 ND Olburgen | Tel: +31880551500 | Toon op kaart

Droompark Marina Strandbad ligt aan de Gelderse IJssel en vormt een levendige oase, met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. In deze omgeving kan men nog echt onthaasten. "Effe uutbloaz'n" noemen ze dat. Droompark Marina Strandbad beschikt over (buitendijkse) kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans. Maar u kunt ook overnachten in een trekkershut, een boei of een drijvend vakantiehuis!

Droompark Marina Strandbad: “Effe uutbloaz’n”

Droompark Marina Strandbad ligt aan de Gelderse IJssel en vormt een levendige oase, met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. In deze omgeving kan men nog echt onthaasten. "Effe uutbloaz'n" noemen ze dat. Droompark Marina Strandbad beschikt over (buitendijkse) kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans. Maar u kunt ook overnachten in een trekkershut, een boei of een drijvend vakantiehuis! Op en rond de camping vindt u onder meer een restaurant, een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide. Er zijn fietsen en kano’s te huur en langs de IJssel vindt u uitstekende visstekjes. 

Ook in de directe omgeving van Droompark Marina Strandbad is er genoeg te zien en te doen. Een bezoek aan het Hanzestadje Doesburg of aan Bronckhorst - het kleinste stadje van Nederland - is zeker de moeite waard. Of een speciaal biertje proeven in de lokale brouwerij. Wist u dat hier het Droompark Marina Strandbad biertje ’T Klinkertje’ gebrouwen wordt?

Droompark Marina Strandbad heeft naast een camping ook een jachthaven met fullservice ligplaatsen voor elk type boot. De jachthaven biedt plaats voor zo’n 170 zeil- en motorboten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid. In de haven treft u modern sanitair, een drijvend tankstation, een vuil- en bilgewaterpomp en een trailerhelling met cradle-wagen aan.

Website E-mail Telefoon