VVV Doetinchem

Burgemeester van Nispenstraat 2, 7001 BS Doetinchem | Tel: +31 314 335 557 | Toon op kaart

Bij VVV Doetinchem wordt u van harte welkom geheten. In ‘Het Oude Postkantoor’ is de VVV gevestigd, samen met het Stadsmuseum Doetinchem en bijzonder restaurant Het Borghuis. Het ideale startpunt voor een bezoek aan Doetinchem. Een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers staat klaar om je te informeren over wat ú wilt weten van Doetinchem en omgeving. 

Over Doetinchem

Doetinchem ligt centraal in de Achterhoek, tussen bossen en weilanden, te midden van het beroemde Achterhoekse coulisselandschap, echt een bezoek waard. Doetinchem heeft veel verrassingen in petto en ook in de omgeving is genoeg te ontdekken, te voet of op de fiets. Door dorpjes, over mooie fietspaden en karakteristieke zandwegen.

De stad Doetinchem is een echte winkelstad met een schitterende mix van filiaalbedrijven en kleinere, bijzondere winkels én ook vele verschillende horeca gelegenheden. Op cultureel gebied is er in Doetinchem het hele jaar door van alles te beleven met een aantal opvallende evenementen, concerten, tentoonstellingen en een Stadsmuseum met wisselexposities te bezoeken.

De Achterhoek blinkt uit in gastvrijheid. Er is voor elk wat wils, voor iedereen vermaak. Er wordt veel georganiseerd, naast culturele manifestaties bijvoorbeeld ook fiets- en wandeltochten en sportactiviteiten.

Dus kom naar Doetinchem, we heten u van harte welkom.
Er is altijd wat te doen, zien en beleven! 

Website E-mail Telefoon