Vakantiepark de Italiaanse Meren

Buitinkweg 7, 7107 BE Winterswijk-Kotten | Tel: +31543563271 | Toon op kaart

De camping ligt in een rustige omgeving. Een groot deel van de ruime kampeerplaatsen beschikt over privé sanitair. De camping heeft een buitenzwembad met een glijbaan, apart peuterbad met spraypark, een tennisbaan, tafeltennistafel, diverse visvijvers en een café-restaurant met terras dat direct aan de grote speeltuin met kabelbaan en springkussen grenst. In de kleine winkel zijn de eerste levensbehoeften te koop en kunnen broodjes worden besteld. In de prachtige omgeving zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden. Op de camping worden E-Choppers en E-Bikes verhuurd. 

Vakantiepark de Italiaanse Meren: kamperen in Winterswijk Kotten

Bij Vakantiepark de Italiaanse Meren vind je alle faciliteiten om helemaal tot rust te komen en van je familievakantie te genieten. De prachtige omgeving, de sportvelden en het restaurant zorgen ervoor dat je in alle comfort vakantie kan vieren. 

Comfortabel verblijven

Vakantiepark de Italiaanse Meren heeft 90 ruime staanplaatsen ter beschikking. Je kiest tussen een standaard of een comfort staanplaats. Er zijn ook 40 staanplaatsen met privé sanitair beschikbaar. Heb je zelf geen camper, tent of caravan? Huur dan een glamping accommodatie. De luxe van een keuken en badkamer, maar dan in een tent! Er zijn tenten voor gezinnen tot en met 8 personen beschikbaar. Onder de luifel staat een tafel met stoelen zodat je lekker van het zonnetje kan genieten. 

Plezier voor het hele gezin

In het buitenzwembad geniet iedereen van een verfrissende duik. Terwijl de grote kinderen stoeien in het water, vlei jij je neer langs de kant en lees je een boek. De peuters hebben een apart badje en spraypark, zodat ook zij zonder zorgen van het water kunnen genieten. 

Genieten van lekker eten

In het restaurant kan je diverse smaakvolle gerechten proeven, alle bereid met verse, lokale producten. Na het diner verhuis je naar het café met rustieke bar en terras. 

Website E-mail Telefoon