Sevink Molen Avonturenpark en Pannenkoekenmolen

Meddoseweg 40, 7104 AA Winterswijk Meddo | Tel: +31 543 513 229 | Toon op kaart

Kom overdekt spelen in ons Avonturenpark. Trampolines, elektrische scooters, een glijbaan, klimnetten, een authentieke draaimolen er is echt van alles te doen! En wat willen wij graag dat kinderen leren spelen met elkaar en dat in hun eigen belevingswereld. Door de grote zandbak met fossielen, het klimkasteel en reuze bouwblokken geven we kinderen de ruimte om hun fantasie de vrij loop te laten!

De kinderen kunnen in het Avonturenpark met behulp van de schatkaart in de zandbak graven naar ducaten. Als je ducaten gevonden hebt, mag je in onze ducatenkast een leuk cadeautje uitzoeken. Je kunt blijven eten in onze ridderzaal door te grillen* aan je eigen tafel of kies iets van onze uitgebreide menukaart*. 

Lekker buiten ravotten kan ook bij onze Pannenkoekenmolen. We hebben een klimstructuur en meerdere zandbakken. Er wordt gekliederd op onze speciale modderplekken, er zijn skelters om op rond te crossen, draaimolens, schommels, een glijbaan, een air-trampoline en een luchtkussen. Voor papa, mama, opa, oma of begeleider is er binnen en buiten plek op een groot terras om rustig een boekje te lezen. En proef 1 van onze 100 pannenkoeken*. Wisten jullie dat wij ons meel hebben gemalen op de molensteen in onze eigen molen? Je kan op di/do/za een kijkje nemen bij de molenaars in de Sevink Molen.   

Als het heel mooi weer is kun je zelfs afkoelen in het Hilgelo, het nabij gelegen water is perfect om op een warme zomerdag te genieten van een frisse duik. Komen jullie deze zomer een ijsje bij ons eten?

*Ook voor kinderen met een dieet/allergie kunnen wij een passende oplossing bieden.

We zien jullie graag, tot Sevink!
 

Website E-mail Telefoon